Aavistin että jotain on tekeillä...Kyllä tälläisen pienen harjakoirankin päässä on monta kysymystä pyörinyt, kun on emännän puheluita kuunnellut..Koira, Yorkki, Mimmi..on puheluissa puhuttu, mitä ne sitten tarkoittikaan selvisi vasta eilen kun lähdettiin matkaan. humppilassa meitä odotti pienen pieni koiranpentu, ensin ajattelin, että mikä ihme tuo on?Mutta sitten laitettiinkin jo leikiksi, ja Mimmiksihän tuo karvakerä itsensä esitteli, niin että  kaverin hihaton pusero aivan mutaantui;-)

 Surullinen tämä tapaaminen kyllä oli, kun Mimmi joutui jättämään oman perheensä sinne parkkipaikalle, ihmiset puhuivat allergiasta heidän perheessään, mutta silloin minä ajattelin, että tulkoot sitten meidän perheeseen, onhan siellä vielä yhdelle hännänheiluttajalle tilaa, syliä, ihmisiä ja petejäkin vallan monta!

 Matkalla sitten emännän pidellessä väsynyttä reissulaista sylissään, mietin, että eikö minua enää huomatakaan ja ajattelin, että tuliko sittenkin tehtyä virhearviointi, mutta kotona pistettiinkin Mimmin kanssa ralliksi pöydän ympäri sen seitsemän kertaa ja silloin minä likka päätin, että siinähän mulla kaveria on kerrakseen!! Ensimmäisenä iltana esittelin sitten Mimmille paikkoja, parhaat karvalankamatot emäntä pisti kyllä rullalle, höh, niistä sai kunnolla pitoa, kun piti lähteä jahtaamaan Mimmiä tai kun se lähti minua kohti hiipimään ja sai lopulta yllätys hyökkäyksellä kiinni, kyllä meillä naurettiin, ihmiset nauroivat meille katketakseen...Jopa se pienin lattialla makaava Jemina-vauva.(Joka muuten sätki jaloillaan siihen malliin, että jos vielä olisi lujemmin, niin olisi tainnut tyttö lähteä lentoon!)

 Käytiin me vähän tutkimassa illalla ulkonakin, mutta taisi pientä Mimmiä jo vähän väsyttämään, niin en viitsinyt alkaa käpypaikkojani sille alkaa esittelemään, eiköhän nuita vielä kerkeä, tai kenttää, missä ei ole juoksemiselle nopeusrajoituksia, tai muutamia koirakavereitani tai, tai..Päiväthän tässä on suunnitelmia ja tekemistä täynnä!

  Illalla mentiin sitten nukkumaan, kumpikin omiin peteihimme, olishan tuo ollut kiva käpertyä toisen kainaloon, mutta ehkä muutaman yön päästä. Kuulin aamulla kun emäntä ja isäntä juttelivat ja kehuivat pikkuista, oli kuulemma nukkunut omassa suloisessa Burberry pesässään makoisasti koko pitkän yön! Minä siitä tiedä mittään, kun vedin omassa nallekuvio pedissäni sikeitä, heräten vasta kun isäntä oli töihin lähdössä. Ja hah, ennen menin takasin koisimaan kun isäntä lähti töihin, mutta tänä aamuna jäinkin emännän ja Mimmin kanssa alakertaan tarkkailemaan tilannetta, eihän sitä tiennyt vaikka olisi aamiaiseksi lihapullia. Kaikkiaan oikein mukavaa, kun talossa on toinen koira!

Näihin kuviin ja tunnelmiin: Helmi Hurjaharja ja Mimmi Muijalasta!

 

231399.jpg

Lähdetkö leikkiin?

231577.jpg

Ystävyksillä yhteiset lelut;-))

231408.jpg

231333.jpg