Nyt emäntä osaa sitten tehdä tuollasen diaesityksen tänne, kunhan vain kerkeisi ottaa uusia mielenkiintoisia kuviakin ,-)

 Kiirettä ihmisillä tuntuu nyt olevan TALOn kanssa, me lähdetään asuntoesittelyjen alta evakkoon, emännän mielestä kun minä ja Mimmi ei saada varastaa koko showta, että saadaan asunto myytyä..Kyllä  me oltais ihan kiltisti oltu, mitä nyt juostu ympyrää ja hypitty sohville vauhdista mutta sitä ei lasketa! Ja olishan jonkun pitänyt vartioida meidän pöytähopeitakin!

 Tänään isäntä jää Jemina vauvan kanssa ensikertaa yksin yöksi, kun emäntä lähtee pikkujouluihin, mutta kyllä me luvataan Jeminaa viihdyttää... Sitten emäntä jo mietti sitäkin, että kun isäntä lähtee seuraavan kerran työristeilylle niin se on meidän kanssa yksin TALOssa, kuulemma se jo ajatuksenakin sitä pelottaa, mutta minä sitten siihen, ettei kannata, koska onhan sillä tukena ja turvana kaksi vahtikoiraa, minä ja Mimmi!

Kohta alkaa jo joulun odotuskin, saadaankohan me joulukalenteria?? Niitä kun on kuulemma koirillekin. Meillä voi kyllä jouluvalmistelut jäädä muuton jalkoihin jos yksi perhe nyt lämpenee ja ostaa tämän meidän asunnon. Se olisi kyllä toivottavaa, koska saadaan sitten aloittaa maalaushommat TALOssa ja meidän lelutkin sinne. Suunnittelin tuossa jotain kivaa tassunjälki boordia, mikä voitaisiin Mimmin kanssa toteuttaa, mutta kun seinät on niin korkealla ja me niin matalalla, niin pitänee tyytyä kuvioimaan lattia, kyllä ihmiset ilostuu, kun kävellään maalipurkkiin ja tassutellaan vaaleita tassunjälkiä koko parketti täyteen!

 

Helmi Hurjaharja