No nyt on sitten pääkaupunki valloitettu!! Olimme Mimmin kanssa emännän Elsi sikolla hoidossa viikonlopun ja Elsi asuu melkein keskustassa, käveltiin ylpeinä Mannerheimintiellä ja katsastettiin diivat kaupunkilaiskoirat ei ne kyllä sen kummempia ollut kun nämä maalaisetkaan.

Meillä meni hoitoreissu tosi kivasti, emmekä ikävöineet kotiväkeä yhtään! Olihan nuo ihmiset ihmeissään kuinka me oltiin vaan jatkettu leikkejämme ja menneet koriin nukkumaan kiltisti illalla, kyllähän me nyt se tiedettiin että takasinhan ne sieltä tulee!

Eilen en kerinnyt kirjoittamaan, kun oltiin TALOlla koko päivä, mentiin aamulla ja tulimme illalla. Me tutkittiin joka nurkka ja hyvähän siellä on meidän temmeltää. Possunkorvia kalutessa meni sekin päivä, ihmiset kun touhuilivat omiaan, hieroivat seiniä koko päivän, irrottelivat boordeja ja Nalle Puh kalvokuvia ikkunoista. Tavaraakin sinne vietiin, oli vähällä ettei Mimmin kanssa olis autoon mahduttu kun emäntä vähän innostui pakkaamaan, tuo on pakko viedä ja tuo ja tuo...Paljon on ihmisillä TALOlla hommaa, kun sisältä pitää maalata melkein kaikki pinnat, kyllä me Mimmin kanssa voitaisiin auttaa, mutta syödään kyllä mielummin possunkorvia ;-)

 

Helmi Hurjaharja ja Mimmi kommentoi