Nyt me sitten kuultiin, että vaihto isompaan kortteerin on tulossa. Ihmiset ovat vihdoin ymmärtäneet ettei me kertakaikkiaan väsytä ollenkaan, kun juostaan keittiön, eteisen ja olohuoneen välistä ympyrää! (Yläkerrassa ei viitsitä juosta ollenkaan;-))  On tämä asunto ollut kyllä kiva, kun oli aivan uusi meidän tänne muuttaessa, mutta kyllä täytyy sanoa, että kun koko sakki on koolla niin ahdasta on! Ja pihankin menivät kokonaan tekemään sellaiseksi niillä patiolaudoilla, ettei voinut lainkaan kaivaa multaa tai napsia ruohoa.. Ja kukkapenkinkin menivät reunustamaan kivillä ettei voinut edes kukkia haistella...Ihan totta olisin vain haistellut!

 Mutta TALOssa on sitten omenapuita, pensaita ja mansikoita..Tiedä niistä kun tomaatti on hyvää, niitä ei taida emäntä kuitenkaan laittaa,höh. Siellä on edellisen koiran jäljiltä aitauskin koirille! Ei mikään häkki vaan ihan kiva alue meille, että saadaan paistatella päivää pidempäänkin ulkona, kun ihmiset laittaa vasta kesällä aidan koko tontin ympärille. Kyllä tässä alkaa jännittää että miten siellä TALOssa edes löytää mitää kun se on niin paljon nykyistä isompi, Hih!

 Me lähdetään Mimmin kanssa huomenna kyläreissulle onnittelemaan isänpäivän sankareita, ihmisten isejä kylläkin. Ei me Mimmin kanssa onneksi vanhempiamme kaipailla ;-) Kyllä se meidän isäntäkin saa huomenna sitten ensimmäiset isänpäiväkahvit vuoteeseen ja pusut meiltä koirilta kaupan päälle!

kuvia luvassa, emännällä mennyt viime viikko tuon TALOn kanssa kaikki aika..

Helmi Hurjaharja