Täällä ollaan taas! Pikaisesti lainakoneella...Meidän kotinetti yhteydet kytketään VASTA 17.1. joten siihen asti on yritettävä sinnitellä :-(

Remontti on hyvällä mallilla ja TALOksi ollaan asetuttu, se on jo puoli voittoa! Toki remontti jatkuu..jatkuu..ja jatkuu, mutta pikkuhiljaa, nyt etsitään vain taulun paikkoja ja mietitään verhoja, mikä ei ole ollenkaan helppoa!

Uusi vuosikin vaihtui melkoisella rytinällä! Täällä uudella asuinalueella räjäytettiin raketteja tosi paljon ja käytiin lasten kanssa katsomassa ilta kuudelta hieno ilotulitus, oikein mega super hieno ja kera musiikin!

Koirat ottivat vuoden vaihtumisen pelonsekaisella innolla, nakit maistuivat yhtä hyvältä kuin aina ennenkin, mutta rakettien pauke oli niille jo hiukan liikaa..Onneksi mitään paniikkia ei kuitenkaan vuoden vaihtuminen aiheuttanut Helmille ja Mimmillekkään, joten ei muuta kun oikein hyvää uutta vuotta heiltäkin kaikille!

Lisäilen kuvia ja tekstiä viimeistään, kun saan oman "rakkaan" tietsikkani käyttöön taas, aikamoisen addiktin olen tainnut itselleni aiheuttaa;-)))

 

Satu